Verhuur Motorola SLR5500 repeater + Procom CXL 70-1 antenne

Door een repeater in te zetten, wordt het bereik van de portofoons aanzienlijk vergroot en verbeterd de dekking in gebouwen. Wij verhuren de Motorola SLR5500 repeater met Capacity Plus licentie. Deze wordt geleverd in een mobiele kunststof koffer met ingebouwde duplexfilter en batterij backup. De koffer kan eventueel voorzien worden van een tweede repeater. Daarnaast wordt een Procom CLX70-1/h basisstation antenne meegeleverd met een 3-poot mast, welke met de repeater verbonden wordt via een 20 meter coaxkabel.
Levertijd: uit voorraad

Offerte aanvragen

De SLR5500 is een compacte digitale (DMR) repeater uit de MOTOTRBO serie van Motorola. Met deze repeater kunt u gelijktijdig twee gesprekken voeren over één frequentie. Door de Capacity Plus licentie worden gesprekken dynamische toegekend aan een kanaal op de repeater, dit heet trunking. Wanneer de koffer met een tweede repeater wordt uitgebreid, kunnen er zelfs maximaal vier gesprekken gelijktijdig worden gevoerd.

Installatie

Het plaatsen en inbedrijfstellen van de repeater wordt in het algemeen door ons uitgevoerd. Ook is het mogelijk om vooraf een veldsterkte meting door ons te laten uitvoeren, zodat u de zekerheid van een goede dekking hebt.

Wat kunnen wij voor u betekenen?

Wilt u meer informatie, een productdemonstratie of een demomodel ontvangen? Neem dan contact met ons op. Of vraag via de bovenstaande knop direct een offerte aan voor de actuele levertijd en onze beste prijs.