Verhuur Motorola SLR5500 repeater + Procom CXL 70-1 antenne

Door het gebruik van een repeater wordt het bereik van de portofoons aanzienlijk vergroot, en wordt de dekking in gebouwen verbeterd. Bij ons kunt u de Motorola SLR5500 repeater met Capacity Plus licentie huren. Deze wordt geleverd in een stevige flightcase, compleet met ingebouwde duplexfilter en batterijback-up. De flightcase kan desgewenst worden uitgerust met een tweede repeater. Daarnaast wordt een Procom CLX70-1/h basisstationantenne meegeleverd, inclusief een 3-poot mast, die via een 20 meter coaxkabel wordt verbonden met de repeater.
Levertijd: uit voorraad

Offerte aanvragen

De SLR5500 Digitale Repeater

De SLR5500 is een compacte digitale (DMR) repeater uit de MOTOTRBO-serie van Motorola, geschikt voor ongeveer 1000 gebruikers. Met deze repeater kunt u gelijktijdig twee gesprekken voeren over één frequentie. Door de Capacity Plus licentie worden gesprekken dynamisch toegekend aan een kanaal op de repeater, dit heet trunking. Wanneer de configuratie wordt uitgebreid met een tweede repeater, kan het systeem zelfs maximaal vier gesprekken gelijktijdig ondersteunen.

Installatie

Over het algemeen nemen wij de verantwoordelijkheid voor het plaatsen en inbedrijfstellen van de repeater op ons. Bovendien bieden wij de mogelijkheid om vooraf een veldsterktemeting uit te voeren, waardoor u verzekerd bent van een optimale dekking.

Wat kunnen wij voor u betekenen?

Indien u meer informatie wenst, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. U kunt ook direct een offerte aanvragen via de bovenstaande knop. Wij staan klaar om u te assisteren.