Over FieldConnect

FieldConnect: uw portofonie specialist!


FieldConnect is sinds 2008 een gespecialiseerd reseller van portofonie van onder andere Motorola. Wij voorzien organisaties in de industrie en scheepvaart van gedegen missiekritische communicatie-oplossingen en adviseren bij specialistische vraagstukken. Producten zijn leverbaar op basis van verkoop of verhuur.

FieldConnect zorgt voor een goede verbinding met medewerkers in het veld. Bij communicatie die vraagt om snelle verbindingsopbouw, betrouwbaarheid en veiligheid is portofonie vaak dé oplossing. Communicatie met de portofoons van onze topmerken is betrouwbaar en duidelijk. Kernwaarden die wij onderschrijven.
 

Onze werkwijze

Onze werkwijze kenmerkt zich dan ook als zorgvuldig, gedreven en duidelijk.

Zorgvuldig: Een goede portofonie-oplossing begint met een analyse van de omstandigheden, gebruikers en wensen ten aanzien van de communicatie. In sommige gevallen kan een veldsterktemeting noodzakelijk zijn. Ook kunnen we apparatuur in bruikleen geven, portofoons programmeren of een zendvergunning aanvragen.


Duidelijk: Na een gedegen analyse, geven we advies en prijsopgave op maat over de portofonie of apparatuur die het beste past bij uw bedrijf. Wij zijn altijd eerlijk over onhaalbare eisen en wensen. Centraal staat immers wat de meest geschikte oplossing is voor uw bedrijf. Na het analyse- en adviestraject zijn wij duidelijk over de afhandeling van uw bestelling. Deze duidelijkheid komt bij onderhoudswerkzaamheden tot uiting in het persoonlijk contact door middel van een afspraak bij u op locatie of bij ons op kantoor en uiteraard ook via mail en telefoon. Open communicatie en duidelijkheid om zorgvuldig te werk te kunnen gaan.

Gedreven: onze specialistische kennis van portofonie en het enthousiasme voor dit vak maken dat wij ons werk met veel inzet en passie doen. Met onze gedrevenheid bieden we samen met onze leveranciers niet alleen innovatieve oplossingen met een toegevoegde waarde, maar ook specifieke oplossingen voor bepaalde branches.
 

De mensen van FieldConnect

Jerry van Rijn is de drijvende kracht achter FieldConnect. Zijn passie voor portofonie is ontstaan bij onder meer Koning & Hartman waar hij als systeemontwerper en productmanager veel ervaring en expertise heeft opgedaan. Bij complexe projecten komt Jerry graag bij u langs voor maatwerk advies.
 

Het team

Het team van FieldConnect is in 2019 uitgebreid met Sven Kriek en Marianne Kleijburg. Sven is verantwoordelijk voor offertes, het programmeren, de implementatie en de nazorg, zoals onderhoud en reparaties. Marianne verzorgt de logistiek van bestellingen en de administratieve afhandeling. Milan Bras zorgt voor de content op de website.