Over FieldConnect

FieldConnect: Dé expert in portofonie!

Sinds 2008 is FieldConnect gespecialiseerd in de verkoop van portofonie, waaronder het bekende merk Motorola. Wij leveren betrouwbare missiekritische communicatie-oplossingen aan organisaties in de industrie en scheepvaart, en bieden advies bij specialistische vraagstukken. Onze producten zijn beschikbaar voor zowel verkoop als verhuur.

Bij FieldConnect streven we ernaar om een solide verbinding te bieden met medewerkers in het veld. Portofonie is vaak de ideale oplossing voor communicatie die snel, betrouwbaar en veilig moet zijn. Onze topmerken portofoons zorgen voor betrouwbare en duidelijke communicatie, wat kernwaarden zijn die wij hoog in het vaandel dragen.

Onze aanpak

Onze werkwijze is gekenmerkt door zorgvuldigheid, gedrevenheid en duidelijkheid.

Zorgvuldig: Een effectieve portofonie-oplossing begint met een grondige analyse van de omstandigheden, gebruikers en communicatiewensen. Indien nodig voeren we veldsterktemetingen uit en bieden we apparatuur in bruikleen aan. Ook kunnen we portofoons programmeren of zendvergunningen regelen.

Duidelijk: Na een uitgebreide analyse geven we advies op maat en een passende prijsopgave voor de portofonie of apparatuur die het beste bij uw bedrijf past. We zijn eerlijk over haalbaarheid van eisen en wensen, en focussen op de meest geschikte oplossing voor uw bedrijf. Na het analyse- en adviestraject communiceren we duidelijk over de afhandeling van uw bestelling. Deze duidelijkheid strekt zich ook uit tot onderhoudswerkzaamheden, waarbij persoonlijk contact via afspraken op locatie of bij ons op kantoor, evenals via mail en telefoon, centraal staat. Open communicatie en duidelijkheid zijn essentieel om zorgvuldig te kunnen handelen.

Gedreven: Onze specialistische kennis van portofonie en het enthousiasme voor ons vak zorgen ervoor dat we ons werk met toewijding en passie uitvoeren. Met deze gedrevenheid bieden we samen met onze leveranciers niet alleen innovatieve oplossingen met toegevoegde waarde, maar ook specifieke oplossingen voor verschillende branches.