Verhuur Motorola DP4401Ex ATEX portofoon

De Motorola DP4401Ex is ontwikkeld voor omgevingen met explosiegevaar. Deze ATEX-portofoon kan worden gehuurd inclusief enkel- of zesvoudige oplader (afhankelijk van het aantal), draagtas, schouderriem, riemclip en stofkap (ter bescherming van de accessoire aansluiting. Deze portofoon is de opvolger van de bekende Motorola GP340 Ex.
Levertijd: uit voorraad

Offerte aanvragen

Standaard wordt de DP4401Ex door ons voorzien van 16 simplex kanalen - waarvan 13 digitaal DMR en 3 analoog - en 16 Motorola Capacity Plus duplex kanalen. De simplex kanalen zijn bedoeld voor communicatie zonder netwerk, dus van portofoon naar portofoon en de duplex kanalen zijn voor repeater gebruik. Met een repeater wordt het bereik van de portofoons aanzienlijk vergroot. 

Ook kunnen wij deze portofoons voorzien van een speciale programmering. Bijvoorbeeld om de portofoons geschikt te maken om met uw huidige portofoons te communiseren. Ook kunnen wij de portofoons instellen met speciale functionaliteit, zoals:

- Man-Down en/of No-Movement signalering
- Remote Monitoring
- Transmit interrupt

Voor deze portofoons zijn ook verschillende ATEX-gekeurde accessoires beschikbaaar, waaronder schoudermicrofoons en Heavy Duty headsets met gehoorbescherming.