VHF handmarifoons

Wij leveren en een uitgebreid assortiment VHF handmarifoons van Entel, Icom, Sailor en Standard Horizon. Ook kunt u bij ons terecht voor het huren van VHF handmarifoons.

Wij richten ons op de beroepsvaart, waaronder binnenvaart en zeevaart. Naast de standaard modellen met of zonder ATIS-signalering leveren wij speciale handmarifoons, waaronder Wheelmark gekeurde GMDSS modellen voor de zeevaart en explosieveilige modellen voor verschillende gevarenzones. Deze modellen voldoen aan de Factory Mutual-, IECEx- of ATEX-approvals.

Voor de beroepsvaart, zowel binnen- als zeevaart,  zijn er tien UHF-frequenties beschikbaar voor on-board en intership communicatie. Deze frequenties zijn bovendien minder druk dan de VHF-kanalen en hebben een betere doordringbaarheid in het schip. Wij leveren portofoons die wij uitrusten met deze UHF-frequenties en bovendien kunnen wij deze portofoons zodanig instellen dat u bijna geen last meer hebt van andere gebruikers. Ook leveren wij portofoons die wij voorzien van de maritieme VHF-kanalen.