Verkoop

Online catalogus verkoop

Op deze website treft u een groot aantal producten die wij online verkopen. De meeste producten worden hier aangeboden voor de advies verkoopprijs en de levertijd is indicatief.

Heeft u slechts één exemplaar nodig en is de levertijd niet kritiek, dan kunt u eventueel via deze website bestellen. Heeft u meerdere producten nodig en is een snelle levertijd belangrijk voor u, dan adviseren wij een offerte aan te vragen of contact op te nemen met onze verkoop binnendienst.

Verkoop binnendienst

Voor de volgende zaken kunt u contact opnemen met de verkoop binnendienst:

  • - Offerte aanvragen of direct bestellen
  • - Levertijden of status bestellingen
  • - Advies of technische vragen  

Persoonlijk advies bij u op locatie

Wij begrijpen dat bepaalde zaken - zoals projecten en de beoordeling van de situatie ter plaatse - om eenpersoonlijke aanpak vragen. Wij komen graag bij u op locatie langs voor een persoonlijk gesprek. Neem snel contact met ons op voor het maken van een afspraak.

Bezoek ons kantoor in Hellevoetsluis

FieldConnect beschikt niet over een winkel of showroom, maar u bent hartelijk welkom op ons kantoor in Hellevoetsluis. Veel producten leveren wij direct uit voorraad of wij beschikken over een demomodel. En hebben wij een product niet in huis, dan bestellen wij het graag voor u.

Klik hier voor het maken van een afspaak en bezoekinformatie.