Motorola mobilofoons

Mobilofoons beschikken over een groter zendvermogen dan portofoons. Hierdoor is het zendbereik aanzienlijk groter. Het is mogelijk om op een mobilofoon een externe antenne, microfoon, luidspreker en voetschakelaars aan te sluiten. Een mobilofoon is hierdoor beter geschikt voor gebruik in voertuigen, zoals  auto's, vrachtwagens, trekkers en kranen.  
 

Basispost of vastepostMotorola-DM4600-basispost.png

 Mobilofoons worden ook vaak ingezet als basispost of vastepost. Bijvoorbeeld bij de receptie van een gebouw, op een scheepsbrug of in de meldkamer. Speciaal voor deze omgevingen leveren wij losse bedienposten met een tafelmicrofoon.  
 

Analoge en digitale mobilofoons

Wij leveren zowel analoge, digitale DMR en Tetra mobilofoons. Nieuw in het assortiment is de TLK150, een mobilofoon uit de Motorola Wave PTX familie, die communiseert over mobiele breedband netwerken, beter bekend als 3G en 4G.  Digitale mobilofoons beschikken over meer functionaliteit dan analoge mobilofoons, zoals encryptie van spraak en data, betere geluidsweergave in lawaaiige omgevingen (kranen), ondersteuning van groeps- en privéoproepen, transmit interrupt functionaliteit en efficiënter gebruik van frequenties. Bovendien worden digitale mobilofoons ingezet voor telemetrie toepassingen.
 

Ons portfolio

Hieronder vindt u mobilofoons van Motorola en accessoires van deze merken, aangevuld met Procom basispost en voertuigantennes. Op aanvraag leveren wij mobilofoons van Kenwood, Icom en Vertex Standard. Wij kunnen ook Kathrein en Panorama antennes leveren.