Verhuur Motorola DM4600e basispost

De basispost  van de Motorola DM4600e display mobilofoon is te huur inclusief tafel- of handmicrofoon, basisstation- of magneetvoetantenne, antennekabel en telescoop- of driepootmast. Deze digitale basispost biedt een aantal handige functies voor de centralist, zoals ID-weergave (zien wie aan het zenden is), private calls, Call Alert (iemand oproepen met een beltoon) en backup voor in het geval een repeater uitvalt.
Levertijd: uit voorraad

Offerte aanvragen

Standaard wordt de DM4600e door ons voorzien van 16 simplex kanalen - waarvan 13 digitaal DMR en 3 analoog - en 16 Motorola Capacity Plus duplex kanalen. De simplex kanalen zijn bedoeld voor communicatie zonder netwerk, dus van portofoon naar portofoon en de duplex kanalen zijn voor repeater gebruik. Met een repeater wordt het bereik van de portofoons aanzienlijk vergroot. 

Op het display van de basispost wordt het kanaal weergegeven en daarnaast het nummer van de portofoon of mobilofoon die uitzendt. De basispost is eveneens geschikt om privéoproepen te ontvangen en op te zetten. Wanneer de basispost een privéoproep heeft gemist, dan wordt dat op het display weergegeven en kan de oproeper eenvoudig worden 'teruggebeld'. 

Met de naast groeps- en privéoproepen ondersteunt de vaste post een 'All Call' oproep. Deze is alleen actief wanneer gebruik wordt gemaakt van de repeater. Met deze deze oproep kan een boodschap op alle kanalen gelijktijdig worden uitgezonden. 

Binnen het radionetwerk heeft de vaste post de hoogste prioriteit. Wanneer een kanaal bezet is, zal de vaste post de portofoon of mobilofoon die uitzendt automatisch uitschakelen, dit is de Transmit Interrupt functie.