Verhuur Motorola DP4400e portofoon

Advies verkoopprijs:

De Motorola DP4400e is een eenvoudig te bedienen portofoon die ontwikkeld is voor industriele omgevingen. Deze portofoon is de opvolger van de bekende Motorola GP340. Wij verhuren de DP4400e inclusief enkel- of zesvoudige oplader (afhankelijk van het aantal), draagtas, schouderriem, riemclip en stofkap (ter bescherming van de accessoire aansluiting).             
Levertijd: uit voorraad

Offerte aanvragen

Standaard wordt de DP4400e door ons voorzien van 16 simplex kanalen - waarvan 13 digitaal DMR en 3 analoog - en 16 Motorola Capacity Plus duplex kanalen. De simplex kanalen zijn bedoeld voor communicatie zonder netwerk, dus van portofoon naar portofoon en de duplex kanalen zijn voor repeater gebruik. Met een repeater wordt het bereik van de portofoons aanzienlijk vergroot. 

Ook kunnen wij deze portofoon voorzien van een speciale programmering. Bijvoorbeeld om de portofoons geschikt te maken om met uw huidige portofoons te communiseren. 

Voor deze portofoons zijn ook verschillende accessoires beschikbaaar, waaronder schoudermicrofoons en Heavy Duty headsets met gehoorbescherming.