Verhuur

Verhuur van Communicatiesystemen

Bent u op zoek naar de verhuur van communicatieapparatuur voor industriële projecten? Dan is FieldConnect Portofonie de geschikte partner voor u. Onze verhuurservice is specifiek gericht op industriële dienstverleners in het Rijnmondgebied en omgeving. Gevestigd in Hellevoetsluis, op slechts 15 minuten afstand van het Botlekgebied en de haven van Rotterdam, bieden wij een breed scala aan professionele ATEX- en non-ATEX apparatuur, waaronder digitale DMR-apparatuur uit het Motorola MOTOTRBO assortiment.

Onze verhuurservice is flexibel en geschikt voor zowel korte als langetermijn verhuur. Wij leveren en installeren de apparatuur op locatie en verzorgen tevens het jaarlijkse onderhoud. U kunt eventueel ook de apparatuur ophalen bij ons kantoor in Hellevoetsluis. Voor projecten buiten onze regio maken we gebruik van betrouwbare transportdiensten zoals DHL of koeriersdiensten.

Onze Standaard Instellingen

Bij FieldConnect Portofonie hanteren we standaardconfiguraties voor onze apparatuur. Portofoons, mobilofoons en basisposten worden standaard geconfigureerd met 16 simplex kanalen, bestaande uit 13 digitale DMR-kanalen en 3 analoge kanalen. Daarnaast bieden wij ook 16 Motorola Capacity Plus duplex kanalen aan. De simplex kanalen zijn bedoeld voor directe communicatie zonder netwerk, terwijl de duplex kanalen specifiek ontworpen zijn voor gebruik met repeaters. Meer hierover leest u bij de repeater. Bij het gebruik van onze standaard instellingen is de zendvergunning inclusief.

Offerte aanvragen

Hieronder vindt u een overzicht van de beschikbare apparatuur voor verhuur. Klik op de knop 'Offerte aanvragen' bij het gewenste product en geef in het tekstveld aantallen, accessoires en de huurperiode aan. U kunt ook een offerte aanvragen via ons contactformulier. Wij staan klaar om uw vragen te beantwoorden en een passende offerte te verzorgen.