Service

Jaarlijkse controle en onderhoud

Bent u afhankelijk van goed functionerende communicatiemiddelen? Dan adviseren wij jaarlijks uw portofoons en overige communicatieapparatuur te laten controleren en onderhoud uit te voeren. 
 
Onderhoudswerkzaamheden kunnen wij in huis uitvoeren of bij u op locatie. Tijdens een onderhoudsbeurt controleren wij de functionaliteit van zendapparatuur, accessoires en het antennesysteem. Ook wordt de apparatuur inclusief de contacten gereinigd.
 

Controleren en conditioneren batterijen 

Het beoordelen van portofoonbatterijen is tijdens een onderhoudsbeurt niet mogelijk. Wel kunnen wij een advies uitbrengen over het vervangen van de batterijen aan de hand van de levensduur en het gebruik. Op aanvraag kunnen wij de meest gangbare batterijen testen op capaciteit of zelfs conditioneren. Deze werkzaamheden kunnen wij uitsluitend in huis uitvoeren en nemen enkele dagen in beslag. Wij kunnen tijdelijk verhuur portofoons inzetten.
 

Reparaties

Kleine reparaties kunnen wij direct uitvoeren tijdens een onderhoudsbeurt. Wanneer de apparatuur niet direct gerepareerd kan worden, ontvangt u eerst een offerte. Voor de meeste apparatuur kunnen we een vaste prijs afgeven voor mechanische- en elektrische defecten. Heeft u geen onderhoudscontract voor uw communicatiemiddelen? Ook dan bent u aan het juiste adres bij FieldConnect.

 

Storingsdienst

Bent u in hoge mate afhankelijk van uw communicatiemiddelen dan bieden wij u de mogelijkheid om een storingscontract bij ons af te sluiten. Een storingscontract is bij ons maatwerk en wij maken graag een offerte voor u.
 

Offerte aanvragen?

Neem dan contact met ons op.