Service

Jaarlijkse controle en onderhoud


Afhankelijk van goed functionerende communicatiemiddelen? Dan adviseren wij om uw portofoons en communicatieapparatuur jaarlijks te laten controleren en onderhouden. We kunnen in huis of op locatie een onderhoudsbeurt uitvoeren. Daarbij controleren we de functionaliteit van zendapparatuur, accessoires en het antennesysteem. Ook wordt de apparatuur grondig gereinigd. Daarnaast vervangen we de hygi├źnische delen van headsets met gehoorbescherming, zodat de beschermende werking in tact blijft.

 

Controleren en conditioneren batterijen


Het beoordelen van portofoonbatterijen is tijdens een onderhoudsbeurt alleen mogelijk als gebruik wordt gemaakt van slimme Motorola IMPRES batterijen.

Op aanvraag kunnen we de meest gangbare batterijen testen op capaciteit of zelfs conditioneren. Deze werkzaamheden doen we uitsluitend in huis en nemen enkele dagen in beslag. We zullen dan huurportofoons aanbieden of batterijen inzetten die we tijdens de volgende beurt weer vervangen.

 

Reparaties


Tijdens een onderhoudsbeurt worden kleine reparaties direct uitgevoerd. Als apparatuur niet direct gerepareerd kan worden, ontvangt u eerst een offerte. Voor de meeste apparatuur kunnen we een vaste prijs afgeven voor mechanische en elektrische defecten. Voor een onderhoudscontract voor uw communicatiemiddelen bent u bij FieldConnect aan het juiste adres.

 

Storingsdienst


Bent u zeer afhankelijk van communicatiemiddelen? Dan bieden wij u een maatwerk storingscontract op basis van een offerte.

 

Offerte aanvragen?


Bel 0181 33 64 32 of stuur een e-mail naar info@fieldconnect.nl