Communicatie in omgevingen met lawaai

Wilt u communiceren in omgevingen met veel lawaai, dan leveren wij in samenwerking met Variphone een unieke oplossing; gehoorbescherming en communicatie in een. FieldConnect en Variphone, bieden hiermee een alternatief voor de standaard gehoorkappen en siliconen oorpluggen.

De op maat gemaakte otoplastieken van Variphone bieden meer draagcomfort dan gehoorkappen en oorpluggen en maken het mogelijk op 'normaal' spraakvolume te communiceren en waarschuwingssignalen te horen. 

De samenwerking met Variphone maakt het mogelijk om de nieuwste generatie MEP-2G zachte otoplastieken middels een MEP-2G Broadcast module of een MEP-2G Boom Mic Headset aan te sluiten op bijna alle portofoons.

Onze partner Variphone zorgt voor het aanmeten, vervaardigen, uitleveren en de nazorg van de otoplastieken. Vanaf 3 personen kan dat al bij u op locatie of bij één van de aangesloten gehoorspecialisten door heel Nederland. FieldConnect adviseert, installeert en onderhoud uw missie kritische portofoniesysteem.

Hieronder vindt u oplossingen voor toepassing in verschillende omgevingen. In de brochure leest u de verschillende toepassingen van de MEP-2G.