Nieuws

FieldConnect Sales & Services is Gold Dealer van Motorola!

02-03-2022

Onze klantenkring is recentelijk aanzienlijk gegroeid, wat heeft geresulteerd in een stijging van onze omzet het afgelopen jaar. Deze groei heeft geleid tot onze benoeming als Gold Dealer door Motorola, als erkend Motorola Solutions Partner. Motorola werkt wereldwijd samen met hooggekwalificeerde channel partners om klanten de beste mobiliteits- en communicatieproducten te bieden.

Met onze technische expertise streven we ernaar om de juiste producten uit voorraad te leveren en te voldoen aan zelfs de meest complexe behoeften van onze klanten. Als onderdeel van het uitgebreide netwerk van Motorola-partners zijn we toegewijd aan het leveren van hoogwaardige oplossingen en ondersteuning aan onze klanten.

We zijn verheugd met deze erkenning als Gold Dealer en blijven ons inzetten om onze klanten te voorzien van de beste producten en service in mobiliteits- en communicatietechnologieën.

 


Communicatie in luidruchtige omgevingen: het is mogelijk!

15-03-2018

In het vaktijdschrijft Pakkracht staat een mooi artikel over een succesvolle oplossing die geimplementeerd is bij ITS in Apeldoorn. Lees hier het volledige artikel.

 


Conferentie Shutdowns en Turnarounds 2018

29-01-2018
Dinsdag 6 februari zijn wij aanwezig op de conferentie Shutdowns en Turnarounds in Spijkenisse.
Komt u ook met ons kennismaken?

Wij laten graag zien wat we voor u kunnen betekenen met o.a. onze explosieveilige portofoons, tablets en mobiele telefoons. Nu al benieuwd wat we voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op of bekijk onze verhuur- of i.safe MOBILE modellen

 


Nieuw in ons assortiment: i.Safe MOBILE

20-09-2017

i-safe-mobile-logo.jpg

i.Safe MOBILE is een Duitse fabrikant die gespecialiseerd is in de ontwikkeling van explosieveilige smartphones en tablet computers. Deze apparatuur voldoet aan de ATEX richtlijnen en is hiermee geschikt voor gebruik in explosiegevaarlijke omgevingen, waaronder zone 1 en 21. De smartphones en tables zijn voorzien van Android 7.1 en zijn geschikt voor het nieuwe mobiele 4G (LTE) netwerk. Bekijk hier de nieuwste modellen.


Mobilofoonsysteem goed 'geland' bij klant Schiphol

20-06-2017
Rond luchthaven Schiphol is het elke dag een komen en gaan van particuliere en zakelijke reizigers. Een deel van hen overnacht in een van de nabij gelegen hotels die hen als service per shuttlebus van en naar het vliegveld vervoeren. Tot zover niks bijzonders. Dat geldt wel voor het mobilofoonsysteem dat NH Hotel Schiphol onlangs voor de onderlinge communicatie door FieldConnect liet implementeren.   
 
Ook buiten de bus contact
Met de plaatsing van een basispost bij de receptie kan men van hieruit de chauffeurs van de vijf shuttlebussen oproepen. De bussen zijn door FieldConnect uitgerust met een Motorola DM4400E mobilofoon. Door deze te verbinden met een Long Range Bluetooth Speaker-Microphone blijven de chauffeurs ook wanneer ze hun bus verlaten gewoon in contact met het basisstation. Tot slot zijn zowel beveiligers als de huishoudelijke dienst uitgerust met de Motorola SL1600 portofoon met oortjes. Hiermee kunnen zij desgewenst ook privéoproepen doen die niet voor andere ‘oortjes’ in de groep bestemd zijn.

Adhar D’huij (Frontdesk Manager):
“Dankzij de snelle reactie van FieldConnect op onze aanvraag, de persoonlijke kennismaking, maar ook de inventarisatie en uitwerking van de aanvraag, zijn we meteen met FieldConnect in zee gegaan. Ook de communicatie tijdens het gehele traject verliep zeer goed. Ze zijn proactief, denken goed mee en hielden ons goed op de hoogte van de projectstatus.”


ATEX portofoons in de verhuur

09-05-2017
Sinds kort verhuren wij ook ATEX portofoons. Heeft u tijdelijk (extra) portofoons nodig en werkt u in explosiegevaarlijke omgevingen? Neem dan contact met ons op voor een nadere kennismaking en een offerte.
Wij verhuren de Motorola DP4401Ex. De portofoons worden geleverd met intelligente zesvoudige oplader en optioneel met schoudermicrofoons en draagtassen. Update: Bekijk hier ons assortiment verhuur portofoons, mobilofoons en basisposten.

 


De kleinste portofoon... de EVX-S24 van Vertex Standard

15-01-2017
Hij weegt maar 215 gram en is slechts 9,1 cm lang...de nieuwste portofoon van Vertex Standard. Een digitale portofoon met display, een goed geluid en veel mogelijkheden. Ook graag kennismaken met de EVX-S24? Wij hebben twee demo-modellen beschikbaar.
Bekijk voor meer informatie ook onze product-pagina.

 


ROC Mondriaan blij met nieuwe portofoons

26-09-2016
Zowel de beveiligers (in-opleiding), alsook de facilitair medewerkers en BHV’ers bij ROC Mondriaan zijn sinds kort uitgerust met nieuwe portofoons. De SL1600 portofoon van Motorola bevalt goed, zo geven zij aan. Wat aanspreekt is dat het een kleine en lichte portofoon is; gemakkelijk in gebruik. Daarnaast is het een digitale portofoon met een helder en duidelijk geluid.

Ook de instellingen van de verschillende gebruikersgroepen zijn goed op elkaar afgestemd, waardoor het mogelijk is efficiënt en snel met de juiste personen te communiceren. FieldConnect levert dus niet alleen de portofoon, maar zorgt ook dat deze optimaal functioneert in uw organisatie.

Voor meer informatie over de SL1600 of voor advies en ondersteuning, kunt u contact met ons opnemen.
 


Mooi uitzicht op pistes SnowWorld

06-09-2016

Vanwege de verlenging van de huidige derde piste van SnowWorld, controleren wij de bereikbaarheid met portofoons op de locatie. Een veldsterktemeting bij onze vaste klant, die na zijn verbouwing kan blijven rekenen op betrouwbare communicatie met onze apparatuur! 

Met de verlenging van de huidige derde baan realiseert SnowWorld niet alleen de langste indoor piste op palen, maar ook de steilste van Europa. Hiermee creëert SnowWorld voor de gevorderde skiër een geheel nieuwe uitdaging. 

Vanwege deze uitbreiding is communicatie tussen alleen portofoons niet meer voldoende. Niet alleen is de afstand die overbrugt moet worden te groot geworden, ook de invloed van de stalen constructie geeft een verstoring in het signaal.

Daarom is het nodig om een repeater met antenne in te zetten. De repeater versterkt het signaal dat uitgezonden wordt van de ene naar de andere portofoon. Van belang hierbij is om te meten op welke plekken geen of slecht bereik is en wat dan de meest geschikte plaats is om de repeater met antenne te installeren. Tijdens een veldsterktemeting op locatie brengen wij dit in kaart en brengen wij een rapport met advies uit.

Bent u ook op uw locatie aan het uitbreiden of ondervindt u problemen met de dekking, vraag ons gerust om advies!

 


Deze week uitgeleverd....

25-08-2016
Website-(1).jpg
Deze week twee klanten blij gemaakt met een nieuwe vloot portofoons.
Allebei de klanten vielen voor de compacte, digitale SL1600 portofoon van Motorola…. een populair model!

Meer informatie vindt u hier.


Olympische roeiers gebruiken portofoons voor efficiënte communicatie!

08-08-2016

Het Nederlandse roeiteam heeft in aanloop naar de Olympische Spelen getraind met ondersteuning van portofoons van FieldConnect. De Motorola DP4600, die zowel op de wal als aan boord gebruikt werd, bevorderde het snel en efficiënt doorgeven van aanwijzingen tijdens de trainingen.

Wij wensen het roeiteam, en natuurlijk ook alle andere Olympische sporters, veel succes in Rio!

Ook op zoek naar efficiënte communicatie binnen uw team? Neem contact met ons op.


De Jong Verpakking start pilot met oplossing gehoorbescherming en portofoons

04-08-2016
Foto-De-Jong-Verpakking-juli-2016.jpgGisteren hebben FieldConnect en Variphone de portofoons en otoplastieken uitgeleverd voor de pilot van De Jong Verpakking.

De medewerkers op de productieafdeling kunnen met deze oplossing veilig werken in een luidruchtige omgeving en daarnaast met een druk op de knop met elkaar communiceren. Zij maken hierbij gebruik van de Motorola SL1600, waarvan de communicatie-set is aangesloten op de MEP-2G otoplastiek.

De medewerkers van de productieafdeling werken op dit moment nog met gehoorkappen (met communicatie).  Deze gehoorkappen worden als erg warm ervaren en de medewerkers hebben ook last van oorontstekingen. Met de oplossing van FieldConnect en Variphone is dat verleden tijd. De eerste ploeg is inmiddels aan het testen en zij zijn erg enthousiast.

Bent u ook op zoek naar een oplossing voor het werken in luidruchtige omgevingen? Bekijk dan onze mogelijkheden of neem contact met ons op.
 


Tijd voor een zomercheck van uw portofoon?

13-06-2016
FotoliaComp_67742506_GKQqoE8dETmY1qwAE2dKKBehj4UP7POD_W95.jpgFieldConnect komt bij u langs voor onderhoud aan uw portofoons. Wij controleren uw portofoon op 30 punten, repareren de portofoon en maken deze schoon. Ook de capaciteit van de batterijen wordt gecontroleerd. Zo kunt u weer rekenen op betrouwbare en duidelijke communicatie!

Neem contact met ons op voor het maken van een afspraak!


Een topdag voor de Truckrun, met de inzet van portofoons van FieldConnect!

07-06-2016
De Truckrun 2016 in Alkmaar was afgelopen zaterdag een groot succes. Zo'n 160 mensen met een verstandelijke beperking hebben een topdag gehad.
FieldConnect heeft zorg gedragen voor de communicatie tijdens dit evenement. Vanwege het overbruggen van grote afstanden, is o.a. gebruik gemaakt van portofoons die aangesloten zijn op het landelijk dekkende netwerk van Entropia.

Voor meer informatie over Entropia zie: http://www.fieldconnect.nl/entropia-digital

 


Approved: VCA en ATEX kennis weer up-to-date

04-04-2016
approved-(1).jpgWe zijn 2016 goed begonnen. Het certificaat basiskennis ATEX en het certificaat VCA zijn weer behaald.
Het is niet alleen belangrijk om veilig te werken, maar ook om te weten welke richtlijnen wanneer gelden. Juist in de industrie en de scheepvaart is het van belang om te weten welke normen er gelden. De ATEX richtlijn voor explosieveiligheid is in deze branches en voor veel van onze klanten van belang. Mocht u advies nodig hebben t.a.v. de ATEX richtlijn en portofonie, neem dan gerust contact met ons op.


​FieldConnect en Variphone op vakbeurs CUE2016

07-01-2016
Samen met Variphone staan wij van 18 t/m 20 januari op de vakbeurs CUE2016. Graag demonstreren wij u onze portofonie met maatwerk gehoorbescherming oplossingen, die wij in samenwerking met onze partner Variphone hebben ontwikkeld. 

De tweejaarlijkse vakbeurs voor event-, installatie- en entertainmenttechnologie, biedt een totaaloverzicht van technische faciliteiten voor binnen- en buitenpodia en vindt plaats in Ahoy Rotterdam. Bent u directeur, producent, technicus, ontwerper of facilitair manager bij een poppodium, theater, schouwburg, concertzaal, congrescentrum, cultuurcentrum, museum, attractie of aula? Dan is CUE de vakbeurs die u niet mag missen.

Wilt u kennismaken met onze producten en diensten, dan bent u van harte welkom! U kunt ons vinden op stand 531. Bezoek www.cue.nl voor actuele informatie over de beurs. 


Onze nieuwe website live!

23-11-2015
Clipboard01.jpgMet trots laten we u onze nieuwe website zien. Een website die nog beter uitstraalt wat we doen en waar we voor staan; namelijk u met veel passie en inzet helpen met een passende oplossing voor de communicatie in uw organisatie. U mag daarbij van ons verwachten dat wij zorgvuldig, gedreven en duidelijk zijn.

Op onze vernieuwde website, die nu ook geschikt is voor alle mobiele apparaten, vindt u nog steeds een overzicht van onze producten. Dit overzicht is uitgebreid met specifieke oplossingen die wij o.a. in samenwerking met onze partners aanbieden. Daarnaast staan ook onze diensten beschreven, waaronder het uitvoeren van een veldsterktemeting. Ook kunt u een offerte aanvragen via onze website. Het online bestellen van producten is niet meer mogelijk. Een bewuste keuze omdat wij u een zorgvuldig en duidelijk advies willen geven. Persoonlijk contact, een analyse van de situatie en uw specifieke wensen staan hierbij centraal.

De website zal de komende tijd nog verder ingevuld worden, graag uw begrip hiervoor. Met vragen kunt u altijd telefonisch of per mail contact met ons opnemen. Of het contactformulier invullen op onze website, dan nemen wij contact op met u!


FieldConnect portofonie is nu Authorized Motorola Reseller

19-11-2015
FieldConnect, specialist in portofonie, is nu Authorized Motorola Reseller. Motorola-distributeur Seamcom reikte het certificaat uit. De status van FieldConnect is een opmaat naar het nieuwe reseller programma ‘PartnerEmpower’ van Motorola.

Authorized Motorola Resellers zijn geselecteerde, professionele partners die Motorola Solutions producten verkopen aan eindgebruikers. Jerry van Rijn, oprichter en eigenaar van FieldConnect: “Als portofonie specialist houden we onze vakkennis up-to-date. Motorola Solutions onderschrijft onze vakkennis en ondersteunt ons met trainingen en technische informatie, zodat wij onze klanten nog beter kunnen bedienen.”

Alex van Goor, manager bij Motorola-distributeur Seamcom: “Wij zijn verheugd over de toetreding van FieldConnect als Authorized Motorola Reseller. Met het nieuwe reseller programma “PartnerEmpower” van Motorola kan FieldConnect in samenwerking met Seamcom de status straks verder uitbreiden naar Specialist of Elite Specialist om zich zo nog verder te onderscheiden en te specialiseren.”

Foto: Uitreiking certificaat aan Jerry van Rijn (links) door Alex van Goor (midden) en Michel Frelink van Motorola Solutions (rechts).


FieldConnect en Variphone: een unieke combinatie!

20-10-2015
Handshake-Edgar-en-Jerry-ni.pngMet de aftrap van een presentatie aan de accountmanagers, zijn FieldConnect en Variphone, begonnen aan een vruchtbare samenwerking. Het enthousiasme om elkaars kennis en kunde te integreren is groot. De eerste oplossing is een feit; de MEP-2G in-ear gehoorbeschermer met headset is nu aan te sluiten op bijna alle portofoons.

Juist de combinatie van hun kennis en kunde levert een unieke combinatie; communicatie en gehoorbescherming in 1 oplossing! Voor bedrijven die te maken hebben met veel omgevingslawaai op de werkvloer is dit een ideale oplossing. Het gehoor van medewerkers wordt beschermd met in-ear gehoorbeschermers, ook wel otoplastieken genoemd. 

MEP-2G-teaser.png
De headset die aan te sluiten is op deze otoplastieken maakt (handsfree) communicatie mogelijk. De portofoon waar dit geheel op aangesloten wordt, zorgt voor een snelle en directe verbinding tussen alle betrokken medewerkers. De veiligheid en gezondheid van de medewerkers, gecombineerd met een betrouwbare portofonie-oplossing, zorgt voor efficiënt werken. 

Bent u benieuwd naar deze oplossing en wilt u weten wat de mogelijkheden voor uw bedrijf zijn?Neem dan contact met ons op.
 


Adventuredome neemt nieuwe portofoons in gebruik

16-07-2015
Adventuredome is een nieuwe indoor en outdoor attractie in Hellevoetsluis, direct gelegen naast Strandcamping De Quack. Adventuredome biedt plezier voor alle leeftijden met onder andere Glow in the dark golf, Lasergame, Jumping area, Podium met theater, Tokkelbaan, Tunnelford en Water zand spelen.
 
Vandaag opent Adventuredome  officieel haar deuren. Maar nog voor de officiële opening zijn er afgelopen maand al veel kinderfeestjes gevierd. “Door de vele beton- en staalconstructies bleek dat ons DECT-telefoonsysteem niet overal  een goede dekking biedt en ging er veel tijd verloren met het opbouwen van de verbinding. In het verleden werkte wij op de camping met vergunningsvrije portofoons, maar daarmee hadden wij niet overal goed bereik en de geluidskwaliteit was niet om over naar huis te schijven. Tijdens de testen met professionele portofoons van FieldConnect bleek al snel dat de verbindingen veel betrouwbaarder zijn en dat de communicatie veel efficiënter verliep,” aldus Jeroen de Boed, Teamleader Animatie.
 
FieldConnect leverde 14 stuks Vertex Standard VX-231 portofoons met bijbehorende accessoires zoals 6-voudige opladers, communicatiesets en schoudermicrofoons. Deze laatste worden vandaag nog ingezet voor de verkeersregelaars. De portofoons worden ook ingezet voor het Animatieteam van Strandcamping De Quack.

 FieldConnect uit Hellevoetsluis is een specialistische leverancier van hoogwaardige communicatieapparatuur, waaronder portofonie, mobilofonie en oproepsystemen. “Wij richten ons op organisaties in Nederland en België die in grote mate afhankelijk zijn van snelle en betrouwbare communicatie om hun missie te doen slagen, “ verteld Jerry van Rijn, Directeur FieldConnect. 
 
Zin gekregen in een bezoek aan Adventuredome? Surf naar www.adventuredome.nl


Dierenambulances kiezen Entropia Digital en Fieldconnect

22-01-2015

Centrale-Dierenabulance-Amsterdam.jpgDe dierenambulances van Leeuwarden en Amsterdam hebben gekozen voor Fieldconnect. Voor hun missie kritische communicatie hebben beide ambulancediensten portofoons en een basispost gehuurd die werken via het landelijk dekkende TETRA-netwerk van Entropia Digital. Vaste lage kosten, een betere dekking en communicatie buiten het voertuig waren de voornaamste wensen van beide dierenambulances.

FieldConnect, businesspartner van Entropia Digital, heeft een volledige oplossing geboden. Jerry van Rijn, directeur van FieldConnect: “Door het gebruik van portofoons in combinatie met een carkit en externe antenne is communicatie met de meldkamer zowel binnen als buiten het voertuig mogelijk. De veiligheid en bereikbaarheid van medewerkers is hiermee gewaarborgd tot grote tevredenheid van de klant.”

 
Bent u ook geinteresseerd in Entropia Digital, lees dan hier meer. 


De Motorola SL1600

20-11-2014
SL1600.jpgDe SL1600 is de nieuwste digitale portofoon van Motorola en is vanaf nu leverbaar bij FieldConnect. De SL1600 heeft een revolutionair matrix display. Dit display bevindt zich achter de behuizing van de portofoon en is op deze manier veel beter beschermd. De portofoon is uiterst compact, slechts 22mm dik en heeft een zeer korte (stubby) antenne. Klik hier voor meer informatie of voor het aanvragen van een offerte.