3M Peltor MT15H7P3EWS6 WS ProTac XPI headset met helm-bevestiging

De Peltor Protac XPI is een Bluetooth 4.2 headset met Multipoint functionaliteit en Bluetooth audio streaming, waarmee u niet alleen met een portofoon kan verbinden maar ook tegelijkertijd met een smartphone, DECT-handset of Sena Industrial adapter. De nieuwe en verbeterde noise-cancelling microfoon is nu IP68 water- en stofdicht, waarmee deze nu geschikt is voor de meest heftige omstandigheden. De gehoorbeschermers bieden een geluidsdemping van 31 decibel.
 
Levertijd: op aanvraag

Offerte aanvragen

De twee Ambient Listening microfoons maken het mogelijk om te praten met collega’s in een rustige omgeving met een geluidsniveau van maximaal 87 dB, zonder dat het nodig is om de headset af te zetten. Het interne circuit geeft het geluid door aan de interne luidsprekers en boven de 87 decibel wordt al het geluid geblokkeerd.
Aan de achterzijde van de headset is een Push-To-Talk (PTT) knop voorzien waarmee het mogelijk is om de zender van een portofoon in te schakelen.

Wanneer de PTT-knop tweemaal snel achter elkaar wordt ingedrukt, wordt de VOX-functie ingeschakeld. Deze functie maakt handsfree werken met een portofoon mogelijk. Na activeren van de VOX-functie wordt de zender van de portofoon ingeschakeld, zodra u begint te spreken horen uw collega’s wat u zegt. Nogmaals tweemaal deze knop indrukken en de VOX-functie wordt weer gedeactiveerd. Daarnaast wordt deze knop gebruikt om een telefoongesprek aan te nemen of te beëindigen.  
Deze headset wordt standaard geleverd met twee stuks AA-Alkaline batterijen welke een gebruiksduur van 45 uur. Voor dagelijks gebruik is een optionele oplaadbare NiMH-batterij leverbaar.

Specificaties & Accesoires

Voor alle specificaties en accesoires zie bijlagen onder het tabblad 'Documentatie'.

Wat kunnen wij voor u betekenen.

Wilt u meer informatie, een productdemonstratie of demomodel ontvangen?  Neem dan contact met ons op. Of vraag via de bovenstaande knop direct een offerte aan voor de actuele levertijd en onze beste prijs.