Motorola MOTOTRBO R7 portofoon

De Motorola R7 is een portofoon die gemaakt is voor gebruik in de ruigste omstandigheden. De portofoon is leverbaar met (R7 FKP) en zonder display (R7 NKP) en een eenvoudige uitvoering (R7a) met alleen basis functionaliteit. De R7 is te gebruiken in analoge (FM) en digitale (DMR) mode en is leverbaar voor de VHF (136-174 MHz) en UHF (400 – 527 MHz) frequentieband. Speciaal voor de zeevaart zijn alle modellen leverbaar in Intrinsiek Veilige uitvoering welke voldoet aan de UL-TIA4950 normering. Via een licentie is het mogelijk de Bluetooth, Man-Down, Indoor location (WiFi) en Outdoor location (GPS) functie te activeren. Met Bluetooth is het mogelijk om verschillende draadloze accessoires aan te sluiten.
Levertijd: uit voorraad

Offerte aanvragen

Belangrijkste specificaties

 • Man-Down (optioneel via licentie)
 • Wi-Fi 5 (optioneel via licentie)
 • Bluetooth 5.2 (optioneel via licentie)
 • IP66 spuitwaterdicht
 • IP68 waterdicht
 • Batterijduur tot maximaal 28 uur met grootste batterij
 • 2,4 inch kleuren display (320x240 px)
 • Freeform Text Messaging (alleen bij R7 FKP)
 • Dual Capacity Direct Mode
 • IP Site Connect
 • Capacity Plus
 • Capacity Max (optioneel via licentie)
 • Voor een compleet overzicht van alle specificaties verwijzen wij naar de datasheet onder het tabblad documentatie.
 

Uitvoeringen

De Motorola MOTOTRBO R7 is leverbaar in meerdere uitvoeringen:
 

R7 FKP (Full Keypad)

De R7 FKP is de meest uitgebreide variant van de R7. Deze variant beschikt over een volledig toetsenbord en een kleuren display. Op de display wordt de actuele status getoond. Via een menu kunnen verschillende instellingen worden aangepast. Daarnaast is het mogelijk om vrij programmeerbare tekstberichten te versturen en te ontvangen. De R7 FKP is voorzien van 6 vrij programmeerbare toetsen, waarmee het mogelijk is om snel instellingen te wijzigen of om voorgeprogrammeerde berichten te versturen.
 

R7 NKP (No Keypad)

De R7 NKP is de op 1 na meest uitgebreide variant van de R7. Deze variant beschikt niet over een toetsenbord en display. Hierdoor is deze uitvoering nog iets degelijker. Op enkele functies na, beschikt de R7 NKP over dezelfde functionaliteit als de R7 FKP. De R7 NKP is voorzien van 4 vrij programmeerbare knoppen.
 

R7a

De R7a is de minst uitgebreide variant van de R7. Deze variant is gebaseerd op de R7 NKP en beschikt over basisfunctionaliteit, maar niet over Bluetooth, Man-Down, WiFi en GPS. Deze uitvoering is wel geschikt voor alle netwerken (Dual Capacity Direct Mode, IP Site Connect, Capacity Plus en Capacity Max).
Intrinsiek Veilige uitvoering
Voor gebruik op zeegaande schepen zijn alle bovenstaande modellen leverbaar in intrinsiek veilige uitvoering. Deze zijn gekeurd conform de Amerikaanse en Canadese UL-TIA4950 normering.
 

Levering

De R7 is leverbaar met verschillende intelligente IMPRES batterijen (2200, 2450 of 2850 mAh), verschillende antennes en 1- of 6-voudige opladers. De intrinsiek veilige batterij heeft een capaciteit van 3200 mAh.
 

Wat kunnen wij voor u betekenen?

Wilt u meer informatie, een productdemonstratie of demomodel ontvangen? Neem dan contact met ons op. Of vraag via de bovenstaande knop direct een offerte aan voor de actuele levertijd en onze beste prijs.