FieldConnect portofonie

FieldConnect: uw portofonie specialist!


FieldConnect zorgt voor een goede verbinding met medewerkers in het veld. In situaties waarin snelle verbindingsopbouw, betrouwbaarheid en veiligheid van groot belang is, is het inzetten van portofonie vaak dé oplossing. 

Communicatie via portofoons is betrouwbaar en duidelijk. Kernwaarden die wij als organisatie onderschrijven. Onze werkwijze kenmerkt zich dan ook als zorgvuldig, gedreven en duidelijk.

Zorgvuldig: een goede portofonie oplossing begint met een analyse. Onder welke omstandigheden moet er gecommuniceerd worden, wie moeten er met elkaar communiceren en welke wensen hebben de gebruikers ten aanzien van de communicatie? Het stellen van vragen geeft inzicht in uw situatie en veelal zullen wij bij u langskomen om samen met u op locatie de mogelijkheden te bekijken. Ook het uitvoeren van een veldsterkte meting, het in bruikleen geven van demo apparatuur, het programmeren van portofoons en het aanvragen van een zendvergunning hoort bij onze aanpak.

Duidelijk: na een gedegen analyse, mag u van ons een advies op maat verwachten. Wij spreken uit welke portofonie mogelijkheden het beste passen bij uw bedrijf en bieden u een offerte aan waarin wij duidelijk apparatuur specificeren. Naast het bespreken van mogelijkheden, zullen wij ook eerlijk zijn over welke wensen of eisen niet haalbaar zijn. Technisch is er immers veel mogelijk, maar centraal staat wat de meest geschikte oplossing is voor uw bedrijf. Niet alleen in het analyse en advies traject zijn wij duidelijk, ook ten aanzien van de afhandeling van uw bestelling en bij onderhoud en service werkzaamheden is duidelijkheid een kernwaarde. Deze duidelijkheid komt tot uiting in het persoonlijk contact dat wij onderhouden met u. Een afspraak bij u op locatie of bij ons op kantoor en uiteraard ook via mail en telefoon zijn wij ten alle tijden bereikbaar. Een open communicatie en duidelijkheid om zorgvuldig te werk te kunnen gaan.

Gedreven: onze specialistische kennis op het gebied van portofonie en het enthousiasme voor dit vak, maakt dat wij met veel inzet en passie ons werk doen. Wij zijn pas tevreden als u dat bent. Onze gedrevenheid blijkt ook uit onze innovatieve oplossingen, die wij in samenwerking met bedrijven die een toegevoegde waarde hebben, aanbieden. Specifieke oplossingen aanbieden voor bepaalde doelgroepen, waarbij de nadruk ligt op ons kennis aspect.
 

Over FieldConnect

FieldConnect is al sinds 2008 specialist op de markt van portofonie. Met veel inzet helpen wij organisaties in het MKB met gedegen oplossingen. Ook specialistische vraagstukken gaan wij niet uit de weg. De drijvende kracht achter FieldConnect is Jerry van Rijn. Zijn passie voor portofonie is ontstaan in zijn loopbaan bij onder meer Koning & Hartman. Als Systeem Ontwerper en Product Manager heeft hij hier de nodige kennis en kunde opgedaan.