Entel HT582 (UHF)

Advies verkoopprijs (excl. BTW en orderkosten):€ 385.00

De Entel HT582 is een UHF portofoon die ontwikkeld is voor gebruik aan boord van zeegaande tankers. De portofoon voldoet aan de IECEx normering en is Ex ib IIA T4 Gb geclassificeerd. De behuizing is IP68 stof- en waterdicht (60 minuten op 5 meter diepte). Op aanvraag leverbaar in diverse uitvoeringen, zie brochure.
Levertijd: 2-3 werkdagen

Offerte aanvragen

De HT-serie 2.0 is ontworpen om de dagelijkse ontberingen van het leven op zee te doorstaan. Door de uiterst robuuste en waterdichte constructie van de  ENTEL HT582 portofoon, voldoet deze aan de kwaliteitseisen MIL STD 810C/D/E/F en IP68. De portofoon is ontworpen om bestand te zijn tegen schokken, trillingen, stof en vocht. Dit zorgt voor vele jaren probleemloos gebruik in de meest vijandige omgevingen.

IECEx- Normering

De Entel HT582 UHF portofoon voldoet aan de internationale IECEx-normering. Dit maakt de HT-582 geschikt voor het gebruik op (gas) tankerschepen.

Waterbestendig

 Zoals eerder genoemd voldoet de portofoon aan de Europese IP68. De HT-serie 2.0 biedt de hoogst mogelijke waardering voor waterbestendigheid. Deze unieke serie is beschermd tegen corrosie én is bestand tegen een totale onderdompeling in water tot een diepte van 5 meter gedurende 1 uur waarbij waarschijnlijke gevaren zich voor kunnen doen.

Superieure geluidskwaliteit

De HT582 levert luide, heldere audio met behulp van de nieuwste compander ruisonderdrukking technologie Het maakt dan ook niet uit in wat voor omgeving u zich bevindt.

Intelligente Lithium-Ion batterij

Deze Li-Ion accu heeft een ingebouwde controle op de laadcyclus, deze laatste technologie zorgt voor vier essentiële voordelen:

  1. Voor uw gemak houdt de HT-582 alle oplaadcycli bij, waarbij een waarschuwing wordt gegeven zodra de accu het 'einde van zijn leven' nadert. Deze oplaadcycli worden ook bijgehouden op het LCD-scherm.
  2. Kan langer meegaan zonder op te laden.
  3. Niet gevoelig voor de gevreesde 'geheugen-effecten' waar de NiCad en Ni-MH accu's onder lijden. Daardoor is er geen reden om de accu volledig te ontladen vóór het opladen.
  4. Na het opladen gaat de batterij tot drie keer langer mee dan een NiCad batterij voordat de accu opnieuw moet worden opgeladen.

Specificaties

Branch: Binnenvaart; Zeevaart
Frequentieband: UHF
Zendvermogen: 4 W
IP-waarde: IP68
Uitvoering: Water & Stofdicht; Formaat standaard
Functies: Noodknop

Levering

De ENTEL HT582 wordt standaard geleverd met de volgende accessoires.

  •     Li-Ion Batterij, 1800mAh (CNB550E)
  •     Druppellader, 230V EU-versie (CCAHT)
  •     Riemclip (CBH640)
  •     Antenne (CAT80)
  •     Gebruikershandleiding op CD

Garantie: 2 jaar op de body en 1 jaar op de accessoires zoals batterijen en antennes

Alle kenmerken en uitleg over de functies vindt u in de brochure en de handleiding, zie tab Documentatie op deze pagina.